Na medobčinskem tekmovanju v smučanju so naši učenci dosegli odlične rezulatate. Le poglejte … galerijo.

SMUČARSKO TEKMOVANJE

V torek, 16. 3. 2022 smo jaz (Jan P.), Matija, Ajda, Jan B., Jaka, Jurij, Matic, Anže, Miha ter Zarja na smučarskem tekmovanju na Treh Kraljih zastopali našo šolo.

Do tja smo prišli z avtobusom, prišli smo okoli dvanajste ure.

Najprej smo se preoblekli v smučarsko opremo, vzeli smuči in palice ter odšli na smučišče. Pogoji so bili zelo slabi, saj je bilo smučišče zalito z vodo. Ko smo si šli ogledati progo še na Črni vrh, smo videli da tam proga ni v tako slabih razmerah, čeprav tudi tam ni bilo najboljše.

Na začetku smo lahko prosto smučali. Čez nekaj časa pa smo dobili štartne številke. Za tekmo smo bili razdeljeni posebej fantje in posebej dekleta. Bile so 3 kategorije. V 1. kategoriji (mlajša dekleta) je Ajda zasedla 2. mesto, prav tako Anže pri mlajših fantih. V 2. kategoriji nas je pri dekletih zastopala Zarja, ki je žal končala s padcem. Pri fantih sem jaz zasedel 6. mesto, Jurij 8. in Miha 15. mesto. V 3. kategoriji (starejši fantje in dekleta) pa je nepričakovano zmagal Matic, 2. mesto je zasedel Jaka, 6. pa Jan B., ki je do cilja prišel v trenirki in z ravnimi koleni. Mislim, da smo se vsi odlično odrezali.

Za na konec smo po tekmi odšli še na kosilo. Bilo je zelo dobro! Jedli smo pomfri ter dunajski zrezek. Po kosilu pa smo se ponovno z avtobusom odpravili srečni brez poškodbe nazaj do šole. Vsi smo se imeli odlično ne glede na rezultate.

Napisal: Jan Prelog, 7. r.

Dostopnost